1895. године, викторијански је реновиран у модерном дому испуњеном светлошћу у Калифорнији

1895 Victorian Reimagined Into Light Filled Modern Home California

викторијанска спољашњост



Овај запањујући викторијански пројекат обнове из 1890-их историјски је сачувао Кен Линстеадт Архитекте , који се налази у Ларкспуру, граду у округу Марин, Калифорнија .Архитекте су желеле да поштују и сачувају историју овог старог традиционални стил куће, који је захтевао низ вештих потеза како изнутра тако и споља.



како се урезује тиква у минецрафт-у

Због своје историјске ознаке у Ларкспуру, предња фасада куће није могла да се додирне, али обнова од врха до дна не само да је запленила нови простор за дечије спаваће собе и главни апартман из недовршеног подрума и поткровља, већ је и створила пространу просторију. дневни боравак на главном спрату, који сада неометано тече из куће на терасу и врт у базену.

традиционална дневна соба



Изнад: Двоструки стаклени зид у породичној соби ствара унутрашњу и спољашњу везу са потпуно новом палубом, истовремено нудећи лак приступ дворишту. Породична соба заменила је некадашњу главну спаваћу собу.

традиционална кухиња

Изнад: Француска врата у кухињи отварају се на пространу вањску палубу, нудећи додатни простор за забаву. Кухиња је пре преуређења била затворенија. Дизајнерски тим срушио је зид који је био трпезарија и кухиња како би створио простор за централно острво и кутак за доручак са прозорима. Прилагођена капуљача изнад асортимана направљена је од недовршених храстових плоча.



традиционална кухиња

Шта волимо: Овај запањујући викторијански дом сачуван је да покаже своју бриљантну личност и шарм. Садржи осликане беле табле на зидовима, саниране храстове подове и мешавину савремених и старинских расветних тела, нуди освежавајућу линију између традиционалног и модерног… Читаоци, шта мислите о редизајнирању овог викторијанског дома, било чега што бисте урадили другачије? Обавестите нас у коментарима испод!

Белешка: Погледајте неколико наших најомиљенијих домаћих тура које смо овде представили на порталу Оне Киндесигн из портфеља Кен Линстеадт Арцхитецтс: Сеоска кућа у Калифорнији надахнута француском селом: Стоне Маисон и Шик модеран стил фарме у Милл Валлеи, Калифорнија .

традиционални кутак за доручак

Изнад: Власници кућа воле да се забављају, посебно током летњих месеци. Да би задовољили своје животне потребе, затражили су да имају више отворених породичних животних простора и унутрашњу и спољашњу везу. Породица ужива проводити већину свог времена у кухињи, у кухињи, у лаганом углу за доручак. Овај простор има велике прозоре који гледају на палубу, док уоквирују погледе на оближњу планину Тамалпаис.

традиционални ходник

Изнад: Архитекта је проширио аркадне пролазе дуж главног ходника како би омогућило више светлости да продре у дневне и трпезаријске просторе.

традиционална трпезарија

уђете у собу др Долиттлеса

Изнад: Оригинални камин је сачуван, док су уграђени полице за књиге и ормарићи додати за додатну опрему и одлагање.

традиционално степениште

Изнад: Пре преуређења, горњи спрат је био доступан само са падајућих мердевина на плафону. Да би повезао ново ревитализовано поткровље и сачувао викторијански стил куће, архитекта је дизајнирао закривљено степениште које води до главног апартмана и спушта се на нови доњи ниво.

традиционална спаваћа соба

Изнад: Тавански простор претворен је у пространи апартман главне спаваће собе, који је укључивао два уградна ормара. Високи плафони и у спаваћој соби и у купатилу завршени су истим бело обојеним даскама као и доњи ниво.

традиционално купатило

Изнад: Главно купатило има рустикални колосијек и старомодну каду за натапање, климање у историјску прошлост куће. Прозори изнад каде савршено уоквирују величанствени поглед на планину Тамалпаис.

традиционално степениште

зашто су променили момка из државне фарме

традиционална спољашњост

Изнад: Некадашњи прилазни пут замењен је пространим базеном и терасом за породичну забаву. Гаража је претворена у рекреацијско подручје за два сина власника куће. Подручје се излива на поплочано двориште кроз блато надахнуто плажом.

Фотографије: Маттхев Миллман

Читате чланак који су кустоси: хттпс://онекиндесигн.цом/